Конкурс Рисувай с пластилин JOVI

Дата: 15/05/2022

Конкурс Рисувай с пластилин JOVI

 

Фистокомерс ООД организира онлайн конкурс за детска рисунка с пластилин JOVI на тема: Мечтаната ваканция!

„Рисувай с пластилин JOVI“

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

В конкурса могат да участват всички деца от България на възраст до 14 г.

Темата е „Мечтаната ваканция!“

Децата имат пълната свобода да изразят най-вълнуващото от очакваната лятна ваканция, като използват иновативната техниката предложена от JOVI – рисуване с пластилин. Примери и съвети за техниката може да разгледате тук:

Изразните средства – картон и пластилин JOVI

С новите цветови гами на пластилина на JOVI вече може да избирате сред 39 цвята - 15 базови, 6 пастелни, 6 ярки, 6 Multicultural и 6 природни! Вижте повече за JOVI и пластилина на сайта ни.

Сигурни сме, че това ще даде възможност за „развихряне“ на фантазията и ще може да изобразите очакваната ваканция в цялата ѝ пъстрота - без ограничения!

Отново очакваме да видим страхотните ви творби.

 

Продуктите JOVI можете да закупите в книжарниците в цялата страна.

 

РЕГЛАМЕНТ:

Участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи:

І-ва възрастова група – за деца до 6 годишна възраст

ІІ-ра възрастова група – деца от 7 до 10 години

ІІІ-та възрастова група – деца от 11 до 14 години

 

Конкурсът е организиран изцяло онлайн и се провежда в групата „Рисувай и моделирай с JOVI“  на фейсбук страницата на Фистокомерс.

Гласуването и класирането на участниците ще е на база харесвания на публикацията в групата, като всички фейсбук потребители ще могат да гласуват.

В крайното класиране и награждаване за всяка от категориите, даден участник ще може да участва само с една от публикациите си.

 

НАГРАДЕН ФОНД И КЛАСИРАНЕ:
Ще бъдат раздадени 9 награди + 3 специални

9 награди – Във всяка възрастова група първите 3-ма участника, събрали най-много харесвания за някоя от творбите си, ще получат награда.

за 1-во място получават Раница GABOL по избор – може да избирате сред наличните в сайта ни модели - за да изберете натиснете тук: www.fistocommerce.com

за 2-ро и 3-то място – Продукти на JOVI на стойност 50 лева - по избор от сайта ни: www.fistocommerce.com  

3 специални награди – Във всяка възрастова група на конкурса екипът на Фистокомерс ще награди по един участник със специален комплект JOVI.

 

УЧАСТИЕ:

Творбите, с които участват вашите деца, както и пластилина, с които е работено трябва да бъдат снимани и да се публикуват във Фейсбук групата „Рисувай и моделирай с JOVI“, като в публикацията се посочи първото име на детето, възрастта и от кое населено място е.

Всяко дете може да участва с до три творби, като всяка творба трябва да е в отделна публикация. Препоръчително е всяка публикациите да е само с една снимка.

 

С участието си вие се съгласявате поста ви да е публичен и да се харесва, коментира и споделя от всички фейсбук потребители.

 

Като коментар към поста си трябва да ни посочите раницата GABOL и продуктите на JOVI, които сте си избрали, в случай че сте сред наградените! А тях можете да изберете оттук:

За продукти на JOVI - www.fistocommerce.com

За раница GABOL: Раници и аксесоари

 

СРОК:

Може да изпращате вашите творби до 15 юни 2022 г., а гласуването за тях ще продължи до 19 юни /неделя/. Постъпилите след тази дата харесвания, няма да бъдат отчетени!

На 22 юни 2022 г. ще бъдат обявени спечелилите награди участници.

В рамките на седмицата /до 24 юни/ ще осъществим връзка с наградените участници за получаване на наградите! Наградите ще бъдат изпращани с куриер за сметка на Фистокомерс, като за тази цел се съгласявате да ни предоставите данни за получаване и телефон за връзка!

 

Забавлявай се и грабни награда!

 

Пожелаваме успех и приятни творчески мигове на всички участници!

Можеш да се включиш в конкурса от тук:  „Рисувай и моделирай с JOVI“

 

Дата: 15/05/2022
Назад към всички новини