Фистокомерс ООД организира онлайн конкурс за детска творба от глина или пластилин на тема „Да украсим Коледа!“

 

Моделирай и декорирай с JOVI

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

В конкурса могат да участват всички деца от България на възраст до 14 г.

Темата е „Да украсим Коледа!“

Изразните средства – Използвайте продукти с марка JOVI -  основни материали глина и пластилин JOVI, и допълнителни: цветни или черни моливи, пастели, флумастери, водни или темперни бои, бои за рисуване с пръсти /особено за най-малките/ и др.. Сигурни сме, че магията на празника ще ви вдъхнови и отново ще ни зарадвате със страхотни творения.

 

Продуктите JOVI можете да закупите в книжарниците в цялата страна.

 

 

РЕГЛАМЕНТ:

Участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи:

І-ва възрастова група – за деца до 6 годишна възраст

ІІ-ра възрастова група – деца от 7 до 10 години

ІІІ-та възрастова група – деца от 11 до 14 години

 

Конкурсът е организиран изцяло онлайн и се провежда в групата „Рисувай и моделирай с JOVI“  на фейсбук страницата на Фистокомерс.

Гласуването и класирането на участниците ще е на база харесвания на публикацията в групата, като всички фейсбук потребители ще могат да гласуват.

В крайното класиране и награждаване за всяка от категориите, даден участник ще може да участва само с една от публикациите си.

 

 

НАГРАДЕН ФОНД И КЛАСИРАНЕ:
Ще бъдат раздадени 9 награди – продукти на JOVI на стойност 80, 60 и 40 лева, съответно за първо, второ и трето място, във всяка възрастова група. Всеки спечелил сам избира продуктите от сайта на Фистокомерс: www.fistocommerce.com  

Във всяка възрастова група на конкурса 3-те участника, събрали най-много харесвания за някоя от творбите си, се класират. Първо, второ и трето място се определят според подредбата им.

УЧАСТИЕ:

Творбите, с които участват вашите деца, както и материалите, с които е работено трябва да бъдат снимани и да се публикуват във Фейсбук групата „Рисувай и моделирай с JOVI“, като в публикацията се посочи първото име на детето, възрастта и от кое населено място е.

Всяко дете може да участва с до три творби, като всяка творба трябва да е в отделна публикация.

 

С участието си вие се съгласявате поста ви да е публичен и да се харесва, коментира и споделя от всички фейсбук потребители.

 

Като коментар към поста си трябва да ни посочите продуктите на JOVI, които сте си избрали, в случай че сте сред наградените! А тях можете да изберете оттук:

 

Продукти на JOVI - www.fistocommerce.com

 

 

СРОК:

Може да изпращате вашите творби до 5 януари 2024 г., а гласуването за тях ще продължи до 7 януари /неделя/. Постъпилите след тази дата харесвания, няма да бъдат отчетени!

На 8 януари 2024 г. ще бъдат обявени спечелилите награди участници.

В рамките на три дни /до 15 януари/ ще осъществим връзка с наградените за получаване на наградите! Наградите ще бъдат изпращани с куриер за сметка на Фистокомерс, като за тази цел се съгласявате да ни предоставите данни за получаване и телефон за връзка!

Направи си украса за празника и спечели награда!

Пожелаваме успех и приятни творчески мигове на всички участници!