Химикалка сребърна Tuscany кафяв лак

В наличност
Код
W0051
592,00 лв.

Waldmann-zaSeriata.jpg

Waldmannинструменти за ценители, изработени от масивно сребро проба 925.

Компанията е основана през 1918г. от Адолф Валдман точно след Първата световна война в Биркенфелд близо до Пфорцхайм. Регионът, в който е основана фабриката е бил и продължава да бъде център на немската бижутерийна индустрия, позволявайки г-н Валдман да наеме изтъкнати и висококвалифицирани майстори в областта на творческите занаяти. Техните наследници и днес създават всеки продукт под тази марка с бижутерийна точност и изящество. Започва с производство на автоматични моливи от чисто сребро, нещо много необичайно и уникално по това време.

Продуктите на Waldmann намират широк прием на пазара и още през 1925 г. той започва да изнася тези продукти основно в Съединените щати и европейските страни. По това време фабриката все повече се разраства и скоро след това започва производство на писалки от чисто сребро.

През 1932 г. Валдман разработва първия 4-цветен молив с въртящ механизъм и през 1936 г. получава СРЕБЪРЕН МЕДАЛ за изключителния си продукт на Световното изложение в Париж.

През 1948 г., когато от САЩ пристигат първите химикалки, в областта на инструментите за писане се случва малка революция. Валдман възприема тази идея и скоро разработва пълен асортимент химикалки не само от чисто сребро, но и от други метали с изключителни покрития и дизайн.

Компанията продължава да се разраства бързо, в резултат на което се появяват нови технологии и модерни машини.

До определено ниво всички продукти се произвеждат при висока степен на автоматизация, окончателното покритие обаче все още се извършва от специалисти, оставайки висок стандарт за отлично изпълнение.

Waldmann се отличава от самото начало, предлагайки извънредно качество и непреходна стойност на всеки произведен инструмент за писане. С годините придобива световна популярност и признание като създател на елитни пишещи средства от най-висококачествени материали, комбинирани с отлична функционалност и елегантен дизайн. Над всичко се поставя идеята за творчески подход, адаптивност и перфектно обслужване – на това е основана философията на компанията. Днес дистрибуторската мрежа на Валдман обхваща над 60 държави по цял свят. Колекциите са изработени от масивно сребро 925 и се предлагат с 10 години гаранция за качество. Във всяка кутия има гаранционна карта срещу всякакви производствени проблеми. Тази гаранция не е приложима в случаи на кражба, загуба, инцидент, износване или щети, причинени от неправилна употреба или неупълномощени трети страни.

На всеки от продуктите има място за гравиране.

Всяка изтънчена химикалка или писалка допринася за уникалната индивидуалност на нейния притежател.

 

масивно сребро, проба 925 + позлата от розово злато 24 карата

тяло - брилянтен лак кафяв и релефна шарка с място за гравиране

със завъртане

синьо пишеща

в луксозна кутия + кърпичка за почистване на сребро

 

Ако ви е необходим комплект, разгледайте останалите пишещи средства от същата серия:

писалка Tuscany кафяв лак

ролер Tuscany кафяв лак

Тегло: 0.420 кг.

Производител: Waldmann

Кутия: луксозна

Затваряне: със завъртане - Twist action

Материал: масивно сребро, проба 925

Вид пишещо средство: Химикалка

Напишете вашето мнение
Оценявате:Химикалка сребърна Tuscany кафяв лак
Вашата оценка