Диамантен гоблен - картина 30 х 30см. с частична диамантена мозайка – обли кристали - Коте

Няма наличност
Код
AX303015
47,40 лв.

Collection D’Art е марка с дългогодишна традиция в производството на гоблени.

 DE7020-1.jpg  От продуктовата им гама, ние ви предлагаме модерните напоследък „Диамантени“ гоблени.

Този вид хоби, наречено диамантена бродерия, диамантена живопис или диамантена мозайка, стана популярно със своя релакс и антистрес ефект. Работейки по картината, получавате прилив на положителна енергия, и голямо удовлетворение от получения резултат.

С комплектите на Collection D’Art можете да изработеие своя ръчно направен шедьовър за сравнително кратко време. Схемите са напечатани директно на работната повърхност, не се налага броене, просто подреждате кристалите върху лепящия слой … и изображението оживява пред вас. 

Пожелаваме ви часове на приятни занимания! 

Изберете качеството на Collection D’Art!

Изработването на диамантените гоблени е приятно, увлекателно, релаксиращо и зареждащо занимание! Разбира се процеса е дълъг и отнема много часове работа, но освен удовлетворението, в резултат получавате прекрасна картина, с която може да украсите дома си или пък да направите чудесен подарък!

Доверете ни се, уверете се сами в качеството на комплектите и крайния резултат!

Споделете с нас впечатленията си!

Очакваме ви във Фейсбук групата „Диамантени гоблени Collection D’Art

Предимства на продуктите на Collection D’Art:

∙ Напълно контролиран производствен процес от проектирането, през производството, до опаковането на готовите продукти. Те са сертифицирани по CE към регламентите на ЕС.

∙ Кристалите се правят по специална технология, с цел да не губят качеството си /блясък и цвят/ във времето. Кристалите са поставени в пликчета с цип за многократна употреба.

∙ Форми на кристалите: квадратни - точно 2,5 mm x 2,5 mm; обли и декоративни. Имат скосения в няколко посоки и завършеният проект има 5D ефект.

∙ Количество кристали: във всички комплекти са приложени + 20% допълнително количество кристали.

∙ Цветовете на кристалите: прилага се строг контрол на качеството за всеки производствен цикъл, за да сте сигурни, че цветовете и техните сенки винаги са еднакви.

∙ Качество на покритието: Лепящата работна повърхност е изработена като са приложени специални инженерни решения и материали. Това гарантира, че кристалите ще се залепват лесно докато работите, а след приключване на проекта ще са трайни дълго време. Откривайте постепенно покритието от работната повърхност. Останалата част, върху която няма да се работи в момента, трябва да остане покрита, за да се запази лепящия слой.

. В комплектите с платно - навитото на руло платно няма гънки, не се разтяга или провисва. В процеса на работа ако се съхранява навито, трябва слоя с кристали да е от външната страна.

∙ Системата от символи за всеки дизайн се разработва ръчно от дизайнерите. Грижейки се за комфорта на очите ви, символите са проектирани, така че очите ви да не се уморяват и да се наслаждавате на процеса.

∙ Работни инструменти: предлагат се две опции: пинсета и „магическа пръчка“ - апликатор. Две тавички за работа, сухо лепило. Инструкции.

∙ Големите комплекти се предлагат в красива картонена кутия /подходяща за подарък/, разделена на сектори, които са удобни като органайзер.

Диамантена картина Collection D'Art - с частична диамантена мозайка - обли кристали
Размер: 30х30 см.
Плоскост от пенокартон с дебелина 5 мм и лепяща работна повърхност. 
Диамантеното изображение не покрива цялата повърхност. Фонът на картината и рамката по периферията са предварително принтирани.
Кристалите са обли с диаметър 2,5 мм
Опаковка: кутия с размер 31х31х2 см.
Съдържание на комплекта:
Обли кристали – сортирани и означени в пликчета с цип. Предвидени са и 20% допълнително количество кристали;
Работна тавичка; Пинсети и апликатор; Сухо лепило;
Инструкции за работа; Закачалка.

Производител: Collection DArt

Вид на кристалите: Обли

Вид на основата: Пенокартон

Напишете вашето мнение
Оценявате:Диамантен гоблен - картина 30 х 30см. с частична диамантена мозайка – обли кристали - Коте
Вашата оценка