Разбрах
(1)
Ok
Menu

Първи конкурс "Рисувай и моделирай с JOVI"

Фистокомерс ООД организира

онлайн конкурс за детска рисунка и пластилинова творба на свободна тематика                     

Рисувай и моделирай с JOVI

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

В конкурса могат да участват всички деца от България на възраст до 14 г.

Темата на творбите оставяме на децата, защото всички знаем, че въображението е нещо, което не може да бъде сложено в рамка и ограничавано с теми. Затова, децата ще имат пълната свобода да изразят това, което е в съзнанието им, като темата и техниката, с която създават творбите си остават техен избор. Изразните средства – също: цветни или черни моливи, пастели, флумастери, водни или темперни бои, бои за рисуване с пръсти /особено за най-малките/ и разбира се пластилин. А защо не и комбинация от няколко вида. Всичко е разрешено. Сигурни сме, че това ще даде възможност за „развихряне“ на детската фантазия и ще видим страхотни творения.

Горещо ви препоръчваме да използвате продуктите с марка JOVI, защото с тях ще постигнете отлични резултати и ще работите напълно безопасно. Пластилинът например, е изцяло на растителна основа и може да се използва и от най-малките без никакво притеснение за тяхното здраве, а цветовата гама от 27 цвята /15 наситени, 6 пастелни и 6 неонови/ и качеството му ви осигуряват големи възможности за действие.

Продуктите JOVI можете да закупите в книжарниците в цялата страна.

При равен резултат, ще бъдат предпочетени творбите, изработени с продукти JOVI.

 

РЕГЛАМЕНТ:

Конкурсът е организиран в две категории:

  • Категория „Рисунка“ и
  • Категория „Пластилинова творба“

Във всяка една категория участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи:

І-ва възрастова група – за деца до 6 годишна възраст

ІІ-ра възрастова група – деца от 6 до 10 години

ІІІ-та възрастова група – деца от 10 до 14 години

Конкурсът е организиран изцяло онлайн и се провежда в групата „Рисувай и моделирай с JOVI“ във фейсбук на страницата на Фистокомерс.

Гласуването и класирането на творбите ще е на база харесвания на публикацията в групата, като всички фейсбук потребители ще могат да гласуват.

НАГРАДЕН ФОНД И КЛАСИРАНЕ: Ще бъдат раздадени 24 награди + 6 специални

24 награди – продукти на JOVI на стойност 40 лева - по избор от сайта на Фистокомерс: www.fistocommerce.com  

Във всяка възрастова група и в двете категории на конкурса 4-те творби, събрали най-много харесвания ще получат такава награда.

6 специални наградиРаница GABOL - по избор от сайта на Фистокомерс: www.fistocommerce.com

Във всяка възрастова група и в двете категории на конкурса ще бъде наградена по една творба от екипа на Фистокомерс.

 

УЧАСТИЕ:

Творбите, с които участват вашите деца, трябва да бъдат сканирани или снимани и да се публикуват във Фейсбук групата „Рисувай и моделирай с JOVI“, като в публикацията се посочи първото име на детето, възрастта и от кое населено място е.

Всяко дете може да участва с до две творби за всяка от категориите /две рисунки и две пластилинови творби/, като всяка творба трябва да е в отделна публикация.

С участието си вие се съгласявате поста ви да е публичен и да се харесва, коментира и споделя от всички фейсбук потребители.

Като коментар към поста си трябва да ни посочите раницата и продуктите на JOVI, които сте си избрали, в случай че сте сред наградените! А тях можете да изберете оттук:

СРОК:

Може да изпращате вашите творби до 5 юни 2020 г., а гласуването за тях ще продължи до 7 юни /неделя/. Постъпилите след тази дата харесвания, няма да бъдат отчетени!

На 8 юни 2020г. ще бъдат обявени спечелилите награди творби.

В рамките на три дни /до 11 юни/ ще осъществим връзка с наградените за получаване на наградите! Наградите ще бъдат изпращани с куриер за сметка на Фистокомерс, като за тази цел се съгласявате да ни предоставите данни за получаване и телефон за връзка!

Забавлявай се и грабни награда!

Пожелаваме успех и приятни творчески мигове на всички участници!

Можеш да се включиш в конкурса от тук:  „Рисувай и моделирай с JOVI“