Разбрах
(1)
Ok
Menu

Конкурс за детска рисунка и пластилинова творба

Фистокомерс ООД организира онлайн конкурс за детска рисунка и пластилинова творба на тема: Красотата на зимата!

 „Рисувай и моделирай с JOVI

 УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

В конкурса могат да участват всички деца от България на възраст до 14 г.

Темата е „Красотата на зимата!“

Децата ще имат пълната свобода да изразят най-вълнуващото от зимния сезон, като техниката, с която създават творбите си остава техен избор.

Изразните средства – Използвайте продукти с марка JOVI - цветни или черни моливи, пастели, флумастери, водни или темперни бои, бои за рисуване с пръсти /особено за най-малките/ и разбира се пластилин. А защо не и комбинация от няколко вида. Всичко е разрешено. Сигурни сме, че това ще даде възможност за „развихряне“ на детската фантазия и отново ще видим страхотни творения.

Продуктите JOVI можете да закупите в книжарниците в цялата страна.

РЕГЛАМЕНТ:

Конкурсът е организиран в две категории:

 • Категория „Рисунка“ и
 • Категория „Пластилинова творба“

 

Във всяка една категория участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи:

І-ва възрастова група – за деца до 6 годишна възраст

ІІ-ра възрастова група – деца от 6 до 10 години

ІІІ-та възрастова група – деца от 10 до 14 години

Конкурсът е организиран изцяло онлайн и се провежда в групата „Рисувай и моделирай с JOVI на фейсбук страницата на Фистокомерс.

Гласуването и класирането на участниците ще е на база харесвания на публикацията в групата, като всички фейсбук потребители ще могат да гласуват.

В крайното класиране и награждаване за всяка от категориите, даден участник ще може да участва само с една от публикациите си.

 

НАГРАДЕН ФОНД И КЛАСИРАНЕ:
Ще бъдат раздадени 24 награди + 6 специални

24 награди – продукти на JOVI на стойност 40 лева - по избор от сайта на Фистокомерс: www.fistocommerce.com 

Във всяка възрастова група и в двете категории на конкурса 4-те участника, събрали най-много харесвания за някоя от творбите си, ще получат такава награда.

6 специални награди – Два продукта по ваш избор от марката Royal&Langnickel може да избирате между различни видове рисуване по номера, Masterpiece, графики и гравюри на различни основи – за да изберете натиснете тук: www.fistocommerce.com

Във всяка възрастова група и в двете категории на конкурса ще бъде награден по един участник от екипа на Фистокомерс.

УЧАСТИЕ:

Творбите, с които участват вашите деца, както и материалите, с които е работено трябва да бъдат снимани и да се публикуват във Фейсбук групата „Рисувай и моделирай с JOVI“, като в публикацията се посочи първото име на детето, възрастта и от кое населено място е.

Всяко дете може да участва с до две творби за всяка от категориите /две рисунки и две пластилинови творби/, като всяка творба трябва да е в отделна публикация.

С участието си вие се съгласявате поста ви да е публичен и да се харесва, коментира и споделя от всички фейсбук потребители.

Като коментар към поста си трябва да ни посочите комплектите от Royal&Langnickel и продуктите на JOVI, които сте си избрали, в случай че сте сред наградените! А тях можете да изберете оттук:

 

За продукти на JOVI - www.fistocommerce.com

За продуктите на Royal&Langnickel:

Картина за рисуване по номера с акрилни бои: рисуване по номера с акрилни бои

Картина Masterpiece с акрилни бои: Masterpiece

Картина за рисуване по номера с цветни молви: рисуване с цветни моливи

Комплекти за графика - графика

Комплекти за гравиране - гравиране

 

СРОК:

Може да изпращате вашите творби до 8 януари 2021 г., а гласуването за тях ще продължи до 10 януари /неделя/. Постъпилите след тази дата харесвания, няма да бъдат отчетени!

На 12 януари 2021 г. ще бъдат обявени спечелилите награди участници.

В рамките на три дни /до 15 януари/ ще осъществим връзка с наградените за получаване на наградите! Наградите ще бъдат изпращани с куриер за сметка на Фистокомерс, като за тази цел се съгласявате да ни предоставите данни за получаване и телефон за връзка!

Забавлявай се и грабни награда!

Пожелаваме успех и приятни творчески мигове на всички участници!